Autor

Sergio Paterna

Sergio Paterna Crespo

Traductor – Lingüista (Japonès > Castellà / Català)

Correu electrònic: spaterna34@gmail.com
Twitter: https://twitter.com/EAO_Sergio
•Facebook personal: https://www.facebook.com/sergi34
Telèfon de contacte: +34 651 94 85 65

Benvinguts!!

Aquest blog neix per parlar sobre literatura japonesa. Però a diferència d’altres webs sobre el tema tractaré només les obres que s’han traduït i publicat en la nostra llengua. A més, aquesta pàgina sorgeix com una evolució personal i acadèmica que va néixer amb la meva voluntat d’iniciar-me en el camí de la traducció del japonès al castellà i al català.

Fins fa uns dies, aquest blog només era un apartat de la meva web sobre lingüistica japonesa. Però com deia fa poc en Ko Tazawa, doctor de filologia catalana, cal ordenar una mica les obres de la literatura japonesa que s’han editat en català. Així que he decidit fer d’aquell apartat una nova pàgina d’informació en català. D’això es tracta, de parlar una mica de les obres que s’han publicat i indexar cronològicament les obres que s’han anat publicant.

Sobre els drets d’autor dels texts.

Pots utilitzar la part del contingut escrit d’aquesta web com a font d’informació. Però, això sí, cita aquesta pàgina com a font dels continguts textuals que necessitis. Les imatges que hi apareixen formen part dels drets d’autor de les editorials i de les fonts citades. La meva autoria només estaria relacionada amb el contingut de cadascuna de les entrades d’aquesta web.